0521-383519
info@wildernistrek.nl

Workshops

Wildernistrek brengt fotogenieke soorten voor je lens.
Je leert bovendien anders leren kijken én haalt meer uit je camera.

  • Je leert het verschil tussen foto’s nemen en foto’s maken
  • Je haalt meer uit je camera
  • Je maakt foto’s die net even anders zijn dan de middenmoot

Zijn onze workshops iets voor jou?

 

Cursus: natuurfotografie met flitslicht

Cursus: natuurfotografie met flitslicht zaterdag 28 april en zaterdag 9 juni (twee dagen)

Deze workshop van twee dagen (met terugkomdag) laat je zien hoe je met flitslicht  betere foto’s maakt. Beelden die zacht, fris en sfeervol zijn. Er is ook aandacht voor de techniek (nodig om de werking beter te leren begrijpen). Schaduwen voorkomen, contrasten verzachten, accenten leggen en kleuren optimaliseren; je leert het allemaal!

Ga naar deze workshop

Boomkikkers

Boomkikkers zaterdag 8 september 2018 (een dag)

Op een particulier natuurterrein in Drenthe zijn massaal boomkikkers aanwezig op de braamstruiken. Je fotografeert ze van zeer dichtbij. Behalve boomkikkers krijg je ook andere soorten voor je lens, waaronder geelbuikvuurpad, zandhagedis, muurhagedis, poelkikker en hazelworm.

Ga naar deze workshop

Boomkikkers (terugkomdag met 50% korting)

Boomkikkers (terugkomdag met 50% korting) zondag 9 september 2018 (een dag)

Voor iedereen die al eens eerder op een workshop boomkikkers heeft gefotografeerd in Vledder. Net als de vorige keer zitten de modellen klaar om van dichtbij op de foto te worden gezet. Dat vind je nergens anders terug. Deze fotodag is exclusief voor iedereen die al eens eerder een boomkikker-workshop heeft geboekt. Je ontvangt 50 % korting!

Ga naar deze workshop

Slangen voor je lens

Slangen voor je lens woensdag 12 september 2018 (een dag)

Slangen zijn spectaculaire reptielen met een verborgen levenswijze. Op deze workshop struin je met een deskundige over de heide en leer je hoe je slangen kunt vinden en hoe je ze mooi op de foto krijgt. Ook fotografeer je de hazelworm en waarschijnlijk de levendbarende hagedis.

Ga naar deze workshop

Kadobon workshop

Kadobon workshop naar wens te verzilveren (twee jaar geldig)

Zoek je nog een leuk kado? Je kunt hier een kadobon bestellen met een waarde van 25, 50, 75 of 100 euro.  Wil je iemand gelijk inschrijven voor een reis of workshop op een bepaalde datum of heb je bijzondere wensen? Alles is mogelijk in overleg! Neem even contact met ons op.

Ga naar deze workshop